sursa Instagram Adelina Pestritiu
Stiri

Adelina Pestritu si-a scos silicoanele. Vezi aici cum arata dupa operatie.

Articol scris de UTV Data publicării:

"Mi-am luat inima in dinti si am renuntat la implanturile mamare”. Vedeta nu s-a ferit niciodata sa recunoasca faptul ca a apelat la medicul estetician de mai multe ori si ca este operata la nas si are implant mamar. La inceput de an, creatoarea de continut a decis sa faca o schimbare radicala si sa renunte le implanurile mamare. Ea a marturisit ca a luat aceasta decizie pentru ca avea dureri de spate din cauza implanturilor mult prea mari si nu mai aratau bine din punct de vedere estetic.

”Stiti vorba „New Year, new me”? Se pare ca in cazul de fata se aplica. Imediat dupa ce am implinit cei 37 de ani, am suflat in lumanarile de pe tort, am tras aer in piept si am trecut la schimbari majore. Nu va speriati, discutam despre schimbari de ordin estetic. Mi-am luat inima in dinti si am renuntat la implanturile mamare, decizie luata dupa mult timp de gandire, in care am analizat situatia impreuna cu medicii si am luat in calcul tot ce ar putea sa urmeze. Daca va intrebati ce m-a convins mai exact sa fac asta, va pot raspunde ferm: durerile de spate provocate de dimensiunile nepotrivite ale implanturilor si disproportiile estetice.” a scris Adelina Pestritu pe pagina sa de Instagram. 

Cum arata acum creatoarea de continut

Creatoarea de continut a precizat ca s-a documentat bine inainte de a lua aceasta decizie si a urmat cu strictete recomandarea medicului estetician. ”Astfel, saptamana trecuta, dupa o perioada de analiza si informare, m-am prezentat la spital si m-am pregatit pentru noua schimbare. Desigur, aceasta interventie a venit la pachet cu o lista lunga de reguli stricte de urmat, multe responsabilitati, disciplina, maturitate si rabdare.

Rabdarea, pe care de obicei eu nu o am, insa va trebui sa o exersez intens de data aceasta pentru ca abia dupa cateva luni doctorul va decide in urma evaluarilor medicale, care sunt urmatorii pasi sau daca vor mai fi alti pasi. Toata aceasta „poveste” este una personala, pe care am decis sa o impartasesc cu voi, pentru ca am primit intrebari despre acest subiect de nenumarate ori si poate ca experienta mea va va ajuta si pe voi sa nu va grabiti sa luati decizii care pot avea un impact semnificativ asupra starii voastre de sanatate.”, a mai scris Adelina Pestritu.

 

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri