rizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Stiri

Andre Rizo începe un turneu național VR 360 în premieră în Europa!

Articol scris de UTV Data publicării:

Cu reportaje video - Virtual Reality 360 pe platformele de social media și grafică VR 360, acest turneu aniversar de 10 ani promite tuturor posibilitatea de a se simți prezenți la petrecerea lui Andre, aflându-se în spatele unui laptop, al unui smartphone sau folosind tehnologia VR.

România este prima țară din Europa în care se organizează un astfel de turneu.

În ultimii doi ani în care a avut peste 200 de gig-uri, cu peste 24 single-uri și 11 remixuri într-un an, Andre Rizo a fost desemnat cel mai bun DJ din România în 2019 și s-a clasat în Top 20 Tech House Beatport Worldwide alături de nume precum Solardo, Martin Ikin, Nic Fanciulli, Tube & Berger și alții, iar stilul groovy al lui Andre a cucerit peste 1,5 milioane de ascultători pe Spotify în 2019.

Oradea, Timișoara, Arad, Cluj Napoca, Sibiu, Alba Iulia, Brașov, Târgu Mureș, Iași și nu numai, pregătiți-vă pentru primul turneu DJ VR 360 din Europa!

Mai multe informații le găsiți pe www.andrerizo.com.

Andre Rizo este un artist semnat Forward Agency care îi reprezintă și pe DJ-ul și producătorul ce s-a clasat pe topurile Billboard Manuel Riva, Sasha Lopez – deținător a două discuri de aur, Andrew Dum care a susținut primul DJ turneu național din România în 2018, ALBWHO și alții.

Forward Agency reprezintă în mod direct peste 20 de artiști de top și colaborează cu majoritatea artiștilor relevanți din industria muzicală românească și internațională numărându-se astfel printre cele mai importante agenții de booking și management artistic din România.

Etichete: party , eveniment , andre rizo , dj , nightlife

Partenerii Nostri