Stiri

Anne Hathaway si-a dezvaluit rutina de skincare

Articol scris de UTV Data publicării:

Internetul este in stare de soc dupa noul selfie al actritei.

Anne Hathaway, 40, a pus un selfie din hotel inainte de Festivalul Sundace Film 2023 cu caption #nomakeup iar toata lumea a vrut sa afle cum isi intretine actrita look-ul #foreveryoung. Daca nu ma credeti pe cuvant, am strans si o serie de comentarii de la poza artistei:

“Nu imbatraneste DELOC."

"Avem nevoie de rutina ta de skincare ASAP.”

“Eu cred ca este magie neagra la mijloc.”

Ei bine, se pare ca nu este magie neagra, hai sa vedem despre ce este vorba.

  • SPF

Se pare ca Hathaway i-a in serios protectia solara. Intr-un interviu in 2012 acordat pentru The Sun, aceasta a spus ca mama ei a invatat-o de cand era mica sa se dea cu “SPF30” in fiecare zi, mai mult decat atat pentru a se proteja si mai mult de soare, poarta o umbrela mereu dupa ea.

  • Exfoliere si hidratare

Su-Man este specialistul cu care lucreaza Anne de ani buni, acesta spune ca actrita foloseste pentru fata un ser hyaluronic:

“Pentru un ten perfect, avem nevoie de exfoliere pentru a scapa de celulele moarte de pe piele si de un ser si o masca din testatura pentru hidratare.”

  • Masca de fata, dimineata

Su-Man a spus intr-un interviu pentru Net-a-Porter ca recomanda masca de fata si de ochi de dimineata, nu inainte de culcare.

“Vrei sa stralucesti cand iesi afara, nu cand te bagi in pat”, a explicat aceasta.

  • Produse de make-up cu beneficii

Hathaway lucreaza de foarte multi ani cu makeup artistul Gucci Westman, acesta spune ca foloseste doar produse de make-up care au si beneficii de skincare, cu anti-oxidnati, bogati in vitamina E si ulei de jojoba.

Etichete: anne hathaway

Partenerii Nostri