ariana
Stiri

Ariana Grande, atacata fix de ziua ei!

Articol scris de UTV Data publicării:

Ariana Grande a avut parte de cel mai neasteptat si neplacut cadou fix in ziua in care a implinit 29 de ani. Upppps! Nasol moment... ce sa zic si nici nu e de gluma in cazul asta... nu de alta, dar nu as vrea sa fiu in locul lui Grande, mai ales cand situatia se tot repeta.

Treaba sta cam asa: un stalker, pe nume Aharon Brown, a intrat din nou peste Ariana Grande in casa, de aceasta data fix de ziua ei, in conditiile in care acesta nu e la prima abatere de acest gen. Noroc cu alarma de securitate care s-a declansat la timp, facandu-i pe politisiti sa apara rapid la locul faptei pentru a-l aresta pe individul cu pricina.

Pe scurt, acelasi Aharon Brown a mai aparut in casa artistei si in septembrie anul trecut, tinand in mana un cutit mare de vanatoare, motiv pentru care Grande a obtinut rapid un ordin de restrictie impotriva lui, de care se pare ca nu prea a tinut cont potrivit celor intamplate.

Anyway... stati linistiti! Ariana e safe, e bine, s-a ales doar cu o sperietura zdravana, pe cand stalkerul a fost arestat, aflandu-se in prezent in custodia politiei, dupa ce a fost acuzat de urmarire, furt, deteriorarea liniilor electrice, incalcarea unei hotarari judecatoresti si obstructie.

Intrebarea e: si-a asumat omul faptele? Evident, nu, pledand nevinovat.

Etichete: ariana grande

Partenerii Nostri