Stiri

Bad Bunny arunca telefonul unui fan in apa(video)

Articol scris de UTV Data publicării:

Well, well. Bad Bunny a fost asaltat de fani in Republica Dominicana, iar momentul care a facut inconjurul internetului a fost atunci cand o fana s-a apropiat de artist si a inceput sa faca selfie-uri cu el fara sa il anunte, fara sa ceara permisiunea, aceasta a venit direct langa artist in timp ce se plimba si a scos telefonul pentru a face "the best selfie", right?.

Se pare ca artistul nu a stat pe ganduri si a actionat imediat, s-a aratat extrem de furios de gestul facut de fan si i-a smuls telefonul din mana arucandu-l in apa. Pretty extreme, If you ask me.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Clipul a explodat pe internet, in mai putin de 24 de ore a strans peste 1 milion de vizualizari si foarte multa lume l-a indemnat pe rapper sa isi ceara scuze dar acesta a refuzat.

“Cand o persoana vine la mine sa ma salute, sa imi spuna ceva sau pur si simplu sa ma cunoasca, primeste din prima tot respectul meu si toata atentia. Dar cei care vin si imi pun un tampit de telefon in fata fara sa imi spuna nimic, nici macar un buna ziua, ma enervez la culme si simt ca aceste persoane n-au pic de respect, de aceea le tratez ca atare.”

Etichete: fan , bad bunny

Partenerii Nostri