Stiri

Billie Eilish, extrem de vulnerabila cand vine vorba de muzica ei. ''Aici sunt toate secretele mele...''

Articol scris de UTV Data publicării:

Billie Eilish declara ca se simte extrem de vulnerabila atunci când vine vorba de muzica ei, mai ales atunci când vorbim despre albumul 'Happier Than Evei'', lansat în 2021, în care vorbeste despre abuzul suferit in copilarie.

Potrivit spuselor ei, se pare ca realizarea albumului ''Happier Than Ever'', în timpul lockdown-ului, a fost o experiență ''cathartică'', dar se temea ca oamenii să-i asculte piesele, deoarece erau mult prea personale. 

De asemenea, Billie a spus: ''Ești foarte vulnerabil când te expui așa. Aici sunt toate secretele mele și toate nesiguranțele pe care le am. Aici sunt toate lucrurile pe care, de obicei,nle păstrez pentru mine.

Exista un vers în piesa ''Your Power'' care vorbește despre mine și despre experiența pe care am trăit-o. Restul versurilor sunt despre multe alte lucruri la care am asistat.''

Desi nu a intrat foarte mult in detaliu, dacă ne amintim bine, Billie a vorbit în trecut despre abuzul din copilărie, recunoscând ca aceasta întâmplare traumatizantă prin care a trecut a schimbat-o foarte mult.

„Te schimbă abuzul. Te face să simți această responsabilitate..., regret și jenă. Te simți vinovata. Simți că este vina ta și din cauza ta s-a întâmplat asta și tot așa... Și tot tu iei zici, dar stai, totuși n-am făcut-o, pentru că eram doar un copil. Ne învinovățim pe noi înșine și, de obicei, oamenii care te abuzează te învinuiesc și pe tine când, de fapt, nu are nicio legătură cu tine. Mai ales când ești tânăr și creierul tău nu este dezvoltat și nu știi ce este bine sau rău.'',  a declarat Billie Eilish pentru The Sun.

De asemenea, Billie a mai spus ca oamenii cu „rea intenție" pot părea „fermecători" în exterior și vor profita de buna lor reputație (...)

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri