Stiri

Britney Spears urmeaza sa-l dea in judecata pe tatal ei

Articol scris de UTV Data publicării:

Dupa ce in urma cu trei saptamani, Britney Spears facut dezvaluiri socante in cadrul unei audieri publice, aceasta nu se da batuta si lupta sa iasa de sub tutela tatalui ei, urmand sa-l dea in judecata pentru a-si recupera libertatea.

"Sunt aici pentru a scapa de tatal meu si pentru a-l da in judecata pentru abuz din pozitia de tutore", a declarat Britney în fata judecatoarei Brenda Penny, ce se ocupa de acest caz.

Mai mult, aceasta a folosit hastag-ul #FreeBritney in postarea prin care si-a exprimat intentia de continua sa lupte pentru libertatea ei.

De asemenea, judecatoarea Brenda Penny i-a acordat artistei dreptul de a-si alege un avocat, imediat ce Sam Ingham, a renuntat la caz. Drept urmare, cel care o va reprezenta pe Britney in instanta va fi renumitul avocat de la Hollywood, Mathew Rosengart.

"Sunt reprezentata in sfarsit cu adevarat...Sunt recunoscatoare si ma simt binecuvantata!! Le multumesc fanilor care ma sustin...Nu aveti idee cat de mult inseamna pentru mine faptul ca sunt sustinuta de fani atat de grozavi!!!", a scris Britney in incheierea mesajului. 

Ei bine, sa speram ca totul se va termina cu bine! <3 #FreeBritney 

 

Partenerii Nostri