Stiri

Bruce Willis sufera de dementa, a anuntat familia actorului

Articol scris de UTV Data publicării:

Superstarul american Bruce Willis sufera de dementa frontotemporala, a anuntat sotia acestuia pe Instagram.

Emma Heming Willis a publicat o poza cu actorul si le-a transmis fanilor ca este “o usurare sa avem, in sfarsit, un diagnostic clar”.

Anul trecut, Bruce Willis fusese diagnosticat cu afazie, o boala care provoaca probleme in vorbire. Boala a avansat, iar doctorii au reusit sa dea un diagnostic mai precis, a spus familia actorului.

“Astazi nu exista tratamente pentru aceasta boala, dar speram ca in urmatorii ani asta se va schimba,” a scris Emma pe retelele de socalizare.

Bruce Willis are 67 de ani si este o legenda in lumea cinematografica, celebru pentru filme precum Die Hard, The Sixth Sense, Armageddon si Pulp Fiction. A fost nominalizat la Globul de Aur de cinci ori si a castigat odata cu serialul Moonlighting si mai are trei nominalizari la Emmy, din care a castigat doua.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Familia Willis, a anuntat anul trecut ca actorul se va retrage din industrie deoarece boala ii afecteaza abilitatile cognitive.

“Bruce si-a folosit mereu vocea pentru a ii ajuta pe altii si pentru a ajuta la constientizarea problemelor importante, in public dar si in privat.

Stim in inimile noastre, daca ar putea astazi sa o faca, ar vrea sa aduca in atentia globala aceasta boala si ar incerca sa creeze o conexiune cu cei care se confrunta cu ea.”

Mesajul a fost semnat de membrii familiei Willis, de sotia lui Emma Heming cu care are doi copii si de fosta lui sotie, Demi Moore, cu care are impreuna trei fete.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: bruce willis

Partenerii Nostri