Stiri

Bruno Mars si Anderson .Paak s-au certat!

Articol scris de UTV Data publicării:

Sigur sunteti curiosi sa aflati motivul pentru care cei doi s-au certat si se vor mai certa muuuuuuuult si bine! Well...MUZICA! 

Bruno Mars si Anderson .Paak se cearta mereu atunci cand vine vorba de muzica lor.

Cei doi au lansat recent primul lor album de debut, "An Evening With Sil Sonic", in ipostaza de trupa si au explicat ca, desi nu se inteleg mereu si au pareri diferite, invata din orice disputa si isi imbunatatesc muzica.

"Da, ne certat tot timpul si ne contrazicem. Asta e si frumusetea, sa poti sa ai o conversatie cu omul. Adevarul e ca de fiecare data cand ne certam inseamna ca e gresit ceva, pentru ca atunci cand e bine, decizia e unanima. Te certi doar de dragul de a te certa. Stiu ca o sa ma intrebi (Cine greseste, de obicei?). Cel mai des, Andy!", a declarat Bruno Mars in cadrul podcastului "Carrie & Tommy".

Uneori, melodiile Silk Sonic, pur si simplu, se imbina perfect, iar single-ul de debut "Leave The Door Open" este exemplul perfect.

"Piesa aia a fost in blur total, dar imi amintesc ca erai afara si am venit cu o chitara afara si am inceput sa cant niste acorduri. A inceput cu o chitara acustica si cu noi care faceam linii...Leave The Door Open a fost construita din unghirui diferite", a continuat Bruno.

Duo-ul dinamic au mai colaborat impreuna si in 2017, unde au fost in turneu impreuna, iar debut-ului ca si trupa si l-au facut anul acesta la premiile Grammy.

 

 

 

 

Partenerii Nostri