Stiri

Cati bani cer artistii romani pe un concert?

Articol scris de UTV Data publicării:

Afara se incalzeste usor usor si incepe perioada concertelor si al evenimentelor in aer liber. O mare parte din firmele de impresarierat au inceput sa trimita deja listele de preturi pentru un concert in aer liber, iar cei de la PRESShub au “pus mana” pe lista celor mai in voga artisti din Romania.

Hai sa vedem cat cer acestia pentru un concert!

Cel mai mare onorariu in 2023 il are… *drumrolls* INNA. Artista cere pentru un show de 45 de minute intre 17.000 si 19.000 de euro, plus TVA, pe langa cheltuielile pentru transport si cazare.

 La distanta foarte mica, se afla Loredana Groza, care cere 15.000 de euro (alaturi de trupa ei). Aceeasi suma o cer si cei din formatia Carla’s Dreams pentru un show de 45 de minute, plus TVA.

Te intrebi unde sunt Delia, Smiley si Andra? Ei bine, imediat dupa. Se pare ca Delia cere pentru un concert de 40 de minute 12.500 de euro, iar pentru 60 de minute, onorariul creste la 15.000 de euro, plus TVA.

Smiley si Andra cer 12.000 de euro pentru un concert de 45-60 de minute. Artistul cere si cazare asigurata la un hotel de minimum 4*, transport, 7.5 Lei/km + TVA.

Artisti precum The Motans, Holograf, Parazitii, Irina Rimes si Theo Rose, pentru 45 de minute cer suma de 10.000 de euro.

Cu toate acestea, sunt foarte multi artisti care sunt dispusi sa sustina un concert pentru jumatate din suma ceruta de colegilor lor.

Andreea Balan, Puya, Minelli si Mina, vin in orice localitate pentru suma de 4.500 de euro, plus TVA pentru o ora de spectacol.

Se pare ca si Alex Velea este pe aceasta lista, artistul cere 4.400 de euro pentru 45 de minute de muzica, iar sotia lui, Antonia, cere 5.500 de euro pentru un concert de 40 de minute.

Artisti precum Adda, Ruby, Sore, Speak si Stefania cer suma de 3.500 de euro pentru a presta un concert in aer liber.

Etichete: delia , smiley , inna , andra

Partenerii Nostri