Stiri

Celine Dion este diagnosticata cu o boala incurabila

Articol scris de UTV Data publicării:

Hei U, din pacate astazi va aducem o veste trista… Legenda muzicii, Celine Dion, a fost diagnosticata cu o boala neurologica foarte rara, numita “Stiff Person Syndome”(SPS), care cauzeaza spasme incontrolabile la nivelul muschilor.

Se pare ca boala afecteaza 1 persoana dintr-un milion, iar dupa aceste spasme se agraveaza pana in punctul cand persoana afectata nu se v-a mai putea misca sau vorbi. Damn..:(

Pana in momentul de fata nu s-a gasit o modalitate de a vindeca boala, dar exista tratamente prin care se incetineste procesul iar Celine a marturisit ca face tot ce ii sta in putinta sa tina simptomele sub control.

Cantareata in varsta de 54 de ani a postat pe Instagram un clip emotionant prin care isi amana turnetul European din 2023.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

“Buna tuturor, imi pare rau ca am venit cu un raspuns intarziat. Imi este dor de voi si abia astept sa ma intorc pe scena pentru a vorbi cu voi in persoana. Dupa cum stiti, mereu am fost o carte deschisa dar pana acum nu am fost pregatita sa vorbesc de perioada dificila prin care trec, dar acum sunt."

"Ma lupt de probleme de sanatate de o perioada lunga si mi-a fost foarte dificil sa vorbesc despre asta. Recent am fost diagnosticata cu o boala foarte rara, numita “Stiff Person Syndrome”. Inca incercam sa aflam mai multe despre acest sindrom, iar pana acum am aflat ca din aceasta cauza am spasmele pe care le am de o perioada lunga de timp.”

“Din pacate, spasmele imi afecteaza toate aspectele din viata mea de zi cu zi, am dificultati in a merge, imi afecteaza chiar si corzile vocale si nu mai pot canta cum o faceam inainte. Imi pare rau ca nu voi mai concerta in viitorul apropiat dar toate puterile mele se indreapta spre o recuperare cat mai rapida. Sper sa ne revedem in curand.”

Artista ne-a dat un hint la inceputul anului, cand si-a anulat turneul din America de Nord in perioada 9 martie – 22 aprilie, iar acum a facut anuntul oficial, care a strans mii de mesaje de sustinere din partea fnilor din toata lumea. We hope you get well soon, queen. <3

 

Etichete: concert , celine dion , sindrom

Partenerii Nostri