ADADADAD
Stiri

Chris Brown confirma ca lucreaza la un album cu Drake!

Articol scris de UTV Data publicării:

Avem o veste pe care probabil multi o asteptati de ceva timp sau poate dintotdeauna! Well, daca Breezy si Dreezy au dat peste cap topurile muzicale din toata lumea cu piesa ''No Guidance'', afla ca acestia vor sa continue colaborarea, dar nu pentru inca o piesa, ci pentru un album! Caaaat de tareeee! <3

Asadar, Chris Brown a confirmat recent, in cadrul unui LIVE pe Instagram cu Fat Joe, ca lucreaza la un album cu Drake. Si daca mai tinem cont si de faptul ca Rihanna ne tot spune ca-si lanseaza albumul in curand... deja stim cine va fi pe locul 1 in topurile muzicale mondiale in 2021.

„Avem cateva melodii. Cu siguranta avem niste piese stranse. Cu siguranta exista ceva huge la care lucram, va fi nebunie ”, a spus Breezy.

Confirmarea a venit dupa ce Fat Joe i-a sugerat lui Chris Brown sa se reuneasca cu Drake pe un album de colaborare.

''A fost un ,,da''? A fost un ''da''? Nu face misto de mine... materialul asta o sa rupa!'', a reactionat Fat Joe la cele auzite.

 Si ca tot l-am adus pe Drake in discutie, asa cum stii, acesta pregateste lansarea celui de-al 6 lea album de studio, intitulat ''Certified Lover Boy'', ce urmeaza a fi lansat, mai exact, in luna Ianuarie, deci inca un motiv in plus sa speram ca 2021 va fi un an mai bun. Doar incepe cu muzica buna, nu?

Insa, pana vine lansarea, tot in cadrul unui LIVE pe Instagram, rappperul i-a raspuns unui fan care si-a exprimat parerea in legatura cu noul album, spunand: ''Vizualizarile vor exploda patru ani mai tarziu.''. Moment in care Drake i-a raspuns: ''Au evitat sa faca vizualizari, exact cum vor face si cu Cerified Lover Boy, insa muzica evolueaza.''.

Hmmm... oare asa sa fie? Will see! 

 

Etichete: utv , drake , chris brown , new album , unews

Partenerii Nostri