Stiri

Drake le raspunde celor care l-au criticat

Articol scris de UTV Data publicării:
Este cineva pe aici care încă nu a ascultat albumul surpriza lansat de Drake? Da, da, vorbim despre cel mai nou sau mai bine zis... cel mai controversat si neasteptat album semnat de Drake intitulat ''Honestly, Nevermind'', lansat pe 17 iunie.
 
Partea intersanta este ca, de aceasta data, albumul nu a fost tocmai atât de ''digerat'' de ascultatori, spunand ca sunt șocați de cele auzite, iar acesta este ''cel mai slab album al artistului''. Hmmm... așa sa fie? 
Ca sa înțelegeți mai bine despre ce e vorba, Drake a ales sau meargă, de aceasta data, intr-o noua direcție muzicală, lansand un album dance. 
 
„Drake, pe cale de a primi premiul pentru cel mai prost album'', a comentat un internaut.
Well, se pare ca, în sfârșit, artistul a răspuns criticilor aduse noului album, spunand ca haterii nu-i înțeleg albumul încă. 
 

Potrivit Fox News, Drake a spus: ''Este în regula dacă nu-l înțelegeti încă. Asta facem noi! Așteptăm sa ne prindeți din urma, desi, cu toate astea, suntem aici, suntem deja ajunși din urma. Hai cu următorul album! Doamne!''

Mai mult, se pare ca tot momentul în care Drake le-a răspuns hakerilor, ar fi fost filmat chiar in timpul primei petreceri de lansare a albumului, acolo unde rapperul a petrecut pana în zori.

Revenind la album, printre recenziile primite, Guardian a spus despre una dintre piesele de pe album ca este ''spectaculos de enervanta'', adăugând chiar ca ''plângerile sale pasiv-agresive devin deja plictisitoare''. Ooook... hai sa vedem păreri! Cum ți se pare albumul? Play or Skip?

P.s. Odata cu ''Honestly, Nevermind'', Drake a lansat și videoclipul piesei ''Falling Back''. Press Play & Enjoy!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri