Stiri

Dua Lipa: "Cu siguranta am evoluat! Albumul acesta va fi unul matur si mai deschis."

Articol scris de UTV Data publicării:

Dua Lipa a dezvaluit ca cel de-al treilea album al ei este pe jumatate scris.

Cantareata a marturisit intr-un interviu acordat revistei Vogue din SUA ca lucreaza  la muzica noua si a facut progrese mari in ceea ce priveste albumul care va veni dupa "Future Nostalgia".

Intrebata fiind daca exista diferente intre ce va urma sa lanseze si ce a lansat, Dua a spus ca va urma un album matur si deschis.

"Cu siguranta am evoluat. In general, fie ca este vorba despre sound sau din punct de vedere al temelor despre care aleg sa scriu, m-am maturizat. Este ca si cum mi-am revendicat puterea si nu mi-e teama sa vorbesc despre lucruri. De fapt, cred ca am inteles ce-mi doresc.", a declarat ea.

Dua a lansat Future Nostalgia imediat dupa ce pandemia a lovit in martie 2020 si a trebuit sa amane turneul de cateva ori inainte ca acesta sa inceapa in sfarsit in februarie. Tanara de 26 de ani a recunoscut ca, desi se simte incantata cand vad fanii ei reactionand la muzica, simte ca s-a mutat putin de la acele piese.

Artista spune ca a fost afectata de faptul ca pandemia a lovit la scurt timp dupa lansarea albumul "Future Nostalgia" si nu a mai putut sa tina turneul de promovare.

„Nu am apucat sa vad reactia oamenilor la albumul "Future Nostalgia", in viata reala. A fi in turneu si a vedea oamenii ma face sa gandesc cam asa: „Oh, a fost un album foarte mare si misto!”. Sunt atat de incantata sa vad oamenii la concerte! Mi-a lipsit asta!", a spus cantareata.

De asemenea, Dua a share-uit faptul ca s-a pus pe compus muzica noua si ca va lansa mai repede decat credem noi, ceea ce ne bucura!

Hai, Duaaaaaaa! Vrem muzica nou-nouta! <3333

Partenerii Nostri