Stiri

Dua Lipa, pentru a doua oară dată în judecată de paparazzi

Articol scris de UTV Data publicării:

Ohh Snap! Se pare ca Dua Lipa a fost din nou data în judecata de paparazzi dupa ce a postat pe Instagram o poza cu ea pentru care nu avea drepturi.

Drept urmare, potrivit BBC, compania Integram Images a cerut despăgubiri în valoare de 150.000 de dolari plus un proces cu juriu pe motivul ca Dua Lipa a postat cu ''buna știință'' poza respectiva pe Instagram, fără a le cere permisiunea. 
 
De asemenea, tot acestia au spus ca artista a profitat de poza respectiva, castigand bani de pe urma acesteia, in conditiile in care contul ei de Instagram este monetizat.  

Mai mult, tot compania cu pricina a solicitat și un ordin judecătoresc care sa o împiedice pe artista sa mai facă greșeli de genul pe viitor, cerând sa suporte și cheltuielile de judecata.

Procesul a fost intentat pe 20 iunie în California de către fotograful din New York, Robert Barbera, care susține că Dua Lipa a încălcat drepturile de autor postând fotografii pe care acesta le-a făcut în iulie 2018. ''Fără permisiunea sau autorizația reclamantului, pârâtul a selectat, copiat, stocat și afișat în mod intenționat fiecare dintre fotografiile reclamantului protejate prin drepturi de autor", suna o parte din reclamația obținută de Billboard. 

Cât despre fotografie... știi vorba aia? Ia-o de unde nu-i! Da, presupusa fotografie a fost stearsa de pe contul artistei la insistentele lui Barbera, cu toate ca cei doi nu au căzut la pace... inca.

De asemenea, Barbera a intentat în trecut procese similare împotriva altor vedete pop precum Ariana Grande și Justin Bieber, ambele cazuri fiind respinse și soluționate în afara instanței. 

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri