Stiri

Dua Lipa si Jack Harlow formeaza un cuplu?

Articol scris de UTV Data publicării:

Se pare ca daca ii scri o piesa crush-ului tau ai sanse sa fiti impreuna. Huh, cine ar fi crezut?

Conform catorva zvonuri dar si poze, Dua Lipa a inceput o relatie cu rapperul Jack Harlow.

In caz ca nu stii multe despre Jack, acesta a lansat un album in luna mai iar una dintre piese este in colaborare cu Drake (big moves) daaar si mai important, o piesa de pe album este intitulata Dua Lipa. Iar refrenul suna cam asa “Dua Lipa, vreau sa fac cu ea mai multe lucruri, nu doar o colaborare”, ma rog, in engleza suna mai bine dar ati prins ideea.

Harlow a declarat in vara ca a scos piesa cu acordul artistei, a sunat-o pe facetime si ia cerut o parere sincera, momentul a fost putin awkard dar a primit aprobarea sa o lanseze. In noiembrie s-au intalnit la Variety Hitmakers Brunch in Los Angeles iar Dua Lipa a fost impresionata de carismaticul rapper iar de atunci au inceput sa vorbeasca zilnic, conform PageSix.

Conform unei surse apropiate, Jack a zburat in New York pentru a vedea-o pe artista dupa concertul “Z100 Jingle Bell”, se pare ca este putin indragostit, dar cine nu ar fi, right?🤍

Cei doi incearca sa se fereasca de camerele paparazzilor si sa fie cat se poate de discreti, dar cu toate astea au fost vazuti intr-un restaurant acum cateva zile, conform presei din State, au venit la ore diferite si au plecat separat. James Bond style.

Eu ce inteleg din asta este ca trebuie sa iti doresti tare tare iar universul iti va da.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: dua lipa , couple , jack harlow

Partenerii Nostri