Stiri

Emily Ratjakowski si Eric Andre au pozat dezbracati de V.Day

Articol scris de UTV Data publicării:

Emily and Eric strikes again!

Emily Ratjakowski si Eric Andre au sarbatorit Valentines Day impreuna si cu aceasta ocazie au postat pe Instagram 2 poze complet dezbracati, ma rog… Emily purta un sutien iar Andre a pus un emoticon in zona intima. Yees, pozele sunt mai jos.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pozele au fost postate la doar cateva ore dupa cei doi au fost surprinzi de paparazzi de la Page Six la meciul de la Madison Quare Garden al echipei New York Knicks.

Cei doi au fost vazuti pentru prima oara la inceputul lunii ianuarie, iar dupa o cina romantica in New York, au plecat in vacanta in Insulele Cayman.

Emily este proaspat divortata, a semnat actele de divort in luna septembrie a anului 2022. Pana acum a fost vazuta de cateva ori cu Pete Davidson dar nu s-a concretizat nimic, dar se pare ca relatia cu Andre este de durata… sau nu? Timpul va decide.

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri