Stiri

Eminem a fost la un pas de moarte

Articol scris de UTV Data publicării:

Yep, a fost foarte aproape sa pierdem unul dintre cei mai controversati si talentati artisti ai scenei Hip-Hop din lume. In podcastul  lui Paul Rosenberg, Eminem a povestit cum a fost aproape de moarte din cauza unei supradoze acum 15 ani. Daaamn, so close…  

Artistul a mai dezvaluit un lucru pe care fanii nu il stiau, acesta a spus in cadrul podcastului “A fost foarte rau, a trecut o perioada foarte lunga pana a inceput sa imi functioneze din nou creierul ”. Glad your good, Mr. Marshall.

Paul Rosenberg a completat povestea spunand ca i-a fost foarte frica in momentul internarii lui Eminem, “La acel moment, am vrut sa ma asigur doar ca nu ti-au afectat creierul pentru totdeauna”. Don’t do drugs kids, just don’t!

Si in caz ca nu era destul de rau, cei doi au adus in discutie si problema lui Eminem de a mai canta sau a face rime. Las mai jos o parte din podcastul lui Rosenberg, enjoy!

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: eminem , paul rosenberg

Partenerii Nostri