Stiri

Eminem a refuzat o suma colosala pentru prestatia de la Cupa Mondiala

Articol scris de UTV Data publicării:

In cadrul unui interviu acordat emisiunii Big Boy TV, 50 Cent spune ca in momentul acesta putea sa fie mai bogat cu $1 milion de dolari, dar din cauza lui Eminem a pierdut aceasta ocazie.

Se pare ca duo-ul, Eminem si 50 Cent, au primit o oferta generoasa in valoare de $9 milioane pentru a canta pe scena Cupei Mondiale din Qatar de anul trecut. Eminem trebuia sa primeasca suma de $8 milioane iar restul ii revenea lui 50.

Cei doi au impartit de curand scena de la Super Bowl, alaturi de Dr.Dre, Kendrick Lamar, Mary J. Blige si Snoop Dogg.

Nu se stie exact de ce “Slim Shady” a refuzat oferta dar artisti precum: Jung Kook din BTS, Black Eyed Peas si J Balvin au acceptat sa cante in Qatar cu riscul de a primi critici din partea fanilor din intreaga lume.

De ce spun asta? Ei bine, Qatar este o tara in care protestele sunt la ordinea zilei, oamenii acuza tara de discriminari impotriva femeilor si al comunitatii LGBTQ+.

In Noiembrie, se specula pe internet ca Dua Lipa se va urca pe scena din Qatar dar artista a postat la scurt timp urmatorul mesaj:

“Nu o sa cant pe aceasta scena si nu o sa ma implic in niciun fel, vreau pe viitor sa vizitez Qatarul, atunci cand problemele legate de drepturile omului vor fi rezolvate.”

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri