feli_faceebook_3
Stiri

Feli are un nou iubi: „Am invatat ca iubirea e asezata!”

Articol scris de UTV Data publicării:

Feli s-a despartit de tatal fiicei ei in decembrie 2022, insa de curand a dezvaluit ca are o noua relatie de aproape sase luni, motiv pentru care este foarte fericita.

E un om care m-a facut sa inteleg ca iubirea nu-i cu «Am trecut de fluturi in stomac». Vezi ca ni se potriveste cumva piesa asta, chiar daca nu e despre el, e scrisa acum 2 ani. Iubirea e asezata. E o treaba ca sa zicem asa, in care eu ma simt protejata, inteleasa si ma simt ca atunci cum ma simt cand sunt singura. N-am nicio jena sa ma manifest cum simt.

Daca sunt furioasa pot sa spun «Nu vreau, lasa-ma». Nu conteaza (n.r. – din ce zona a tari este iubitul ei). Ideea este ca e un om asezat, care pe mine ma ajuta si ma mir ca ma suporta si chiar imi puneam intrebarea la un moment dat: «Suntem de jumatate de an impreuna si eu nu ma cert cu baiatul asta». Da, prietenele mele care au relatii normale si sanatoase zic: «Felicia, asta e o relatie normala»”, a spus Feli, potrivit Libertatea.ro.

Feli Donose a anuntat ca s-a despartit de tatal fiicei ei in decembrie 2022

La sfarsitul anului 2022, intr-un mesaj postat pe Instagram, artista a marturisit ca ea si tatal fiicei ei au decis sa mearga pe drumuri separate, dupa cinci ani de relatie. 

Etichete: feli

Partenerii Nostri