Watch-Eminem-Talks-About-His-Daughter-Hailie-She-Made-Me-Proud-scaled
Stiri

Fiica lui Eminem a invatat la o scoala de cartier. „Eram intr-o scoala publica, normala. Nu am crezut niciodata ca ceva ar putea fi diferit.

Articol scris de UTV Data publicării:

Guys, daca pana acum am tot vorbit despre Eminem, iata ca a venit momentul sa o punem in lumina reflectoarelor pe fiica lui, Hailie Jade, care tocmai si-a lansat propriul podcast, ''Just a Little Shady'', iar cu ocazia asta a prins momentul perfect in care sa vorbeasca despre copilaria sa si despre modul in care si-a trait copilaria fiind fiica unui rapper celebru.

Mai exact, Hailie Jade Scott Mathers, in varsta de 26 de ani, a purtat o discutie cu BFF-ul ei din copilarie, Birttany Edni, vorbind despre momentele frumoase pe care le-au trait impreuna in copilarie.

Ei bine, potrivit spuselor ei, se pare ca Hailie a avut parte de o copilarie ''ireala'', in sensul bun evident, deoarece abia acum, la 26 de ani, realizeaza de cate momente frumoase pe care alti copii la varsta ei nu aveau sansa sau privilegiul sa le traiasca, a avut parte, cu toate ca la vremea aceea li se parea ca totul e absolut normal. ''Credeam că trăiesc lucruri normale”, insa vazand lucrurile dintr-o alta perspectiva, Hailie realizeaza ca totul a fost ''wow'', ba chiar ''ireal''. Spre exemplu, Birttany si-a amintit cum Hailie a invitat-o alaturi de ea in turneul lui Eminem.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cat despre scoala, afla ca desi fiind fiica unui rapper legendar precum Eminem, aceasta a invatat intr-o scoala publica, din cartier, tinand cont ca ceilalti copii ai vedetelor mergeau la scoli private, avand chiar si garzi de corp in permanenta dupa ei.

„Eram intr-o scoala publica, normala. Nu am crezut niciodata ca ceva ar putea fi diferit. Cand am invitat-o pe prietena mea in turneu, m-am gandit: „Oh, oricine face asa ceva”, fără sa-mi dau seama ca e, de fapt, al naibii de neobisnuit. Gandind retrospectiv, ca adult, sunt ceva la modul „wow, e ireal”, iar amintirile cu mine in care aveam impresia ca traiam lucruri normale ma fac să simt „la naiba, asta a fost tare”, a declarat fiica lui Eminem.

Si ca tot vorbim de scoala, afla ca in prezent Hailie Jade are diploma in Psihologie, iar Eminem este cel mai mandru de reusita ei.

“Îi merge bine, sunt mandru de ea. A terminat facultatea. Cred ca faptul ca am crescut-o pe Hailie este cel mai mare merit al meu în viata”, spune Eminem.

Etichete: eminem , hailie jade

Partenerii Nostri