Sasha și Malia Obama / Foto: Profimedia
Stiri

Fiicele lui Barack Obama au petrecut cu Drake pana la 4 dimineata

Articol scris de UTV Data publicării:

Fiicele lui Barack Obama au petrecut cu Drake pana la 4 dimineata. Malia s-a ferit de paparazzi, Sasha, mai indrazneata.

Malia si Sasha, fiicele fostului presedinte Barack Obama si ale lui Michelle Obama, nu mai sunt pustoaicele care au trait la Casa Albă pe timpul celor doua mandate ale tatalui lor. Acum au parte de mai multa libertate, sunt trecute de 20 de ani, asa ca gusta din placerile tineretii. Cu cap, insa, caci scandalurile nu s-au prins de ele.

Serile trecute, Malia, in varsta de 25 de ani, si Sasha, de 22, au fost pozate de paparazzi la o petrecere data de rapperul Drake, in West Hollywood, California. Cochete, moderne, cu tinute tineresti, fetele Obama nu au scapat de fotografi.

Mezina a purtat pantaloni largi si un top scurt tip corset, care i-a lasat la vedere cercelul din buric si a accesorizat masiv cu bijuterii aurii, in timp ce sora ei a ales pantaloni lungi cu imprimeu si un top cu sireturi. A iesit in evidenta si gratie felului in care si-a coafat parul lung, intr-o multime de codite impletite.

Sasha a absolvit anul acesta Sociologia la Universitatea din Carolina de Sud, in timp ce Malia a inceput sa lucreze ca scenarista, dupa ce a terminat studiile la Harvard.

Surorile au fost insotite de alte doua prietene la petrecerea unde au stat pana la patru dimineata. Malia si-a acoperit fata mai tot timpul din calea paparazzilor, în timp ce Sasha a defilat prin fata lor ca si cum nici nu ar fi existat. 

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: drake , obama

Partenerii Nostri