hobby
Film

12 Hobby-uri de vedeta! Ce hobby au in comun Leonardo DiCaprio si Brad Pitt

Articol scris de UTV Data publicării:

Nu e de mirare pentru nimeni ca toate celebritatile de la Hollywood, si nu numai sunt persoane excentrice la baza, si au placeri care mai de care mai bizare, unele pot fi catalogate doar interesante, in timp ce altele sunt neasteptate sau chiar ciudate.


De exemplu, te-ai fi asteptat ca Angelina Jolie sa colectioneze arme, in special pumnale? Sau Katy Perry sa stranga par de la celebritati?


Si daca nu te-au surprins exemplele de mai sus, ti l-ai imaginat vreodata pe Brad Pitt, tricotand? Da, Brad Pitt este pasionat de tricotat. Total neasteptat pentru un macho ca el, nu-i asa? Actorul a inceput sa tricoteze din anul 2008, pentru gemenii Knox si Vivienne.

Dar, stai, asta nu e tot, Brad Pitt mai imparte aceeasi pasiune si cu Leonardo DiCaprio, si nu vorbim de tricotat aici, ci despre ceramica. Se pare ca, cei doi actori, petrec timp in atelierul lui Pitt "creand arta din ceramica".


Ei bine, afla ca, acestia sunt detronati de actorul , Johnny Depp. Da, Johnny Depp este pasionat de papusi Barbie.


Taylor Swift se relaxeaza facand globulete pentru bradul de Craciun. In fiecare iarna isi face timp pentru a le fabrica singura. Taylor isi face globurile din borcane, bibelouri antice si sclipici.


Celebrul luptator, Mike Tyson are un hobby destul de rar, cel putin pentru un boxer, acesta creste porumbei.


Tom Hanks are o colectie de aproximativ 250 de masini de scris de epoca. „Placerea tactila de a tasta old school este incomparabila cu ceea ce obtii de la un laptop”, a declarat Hanks.


Justin Bieber este pasionat de Cubul Rubik, in timp ce Rihanna adora sa rezolve puzzle-uri, in special pe cele care sunt cat mai complexe.


Claudia Schiffer, un adevarat simbol al frumusetii, are un hobby cat se poate de straniu. Claudia colectioneaza paianjeni si insecte, detinand numeroase insectare si panouri inramate.


Incheiem cu Paris Hilton care este avida dupa vanatoarea de broaste.
Tu ce hobby ai?

Partenerii Nostri