gaga_750x422__1
Film

A aparut trailer-ul pentru "The House Of Gucci", noul film in care joaca Lady Gaga!

Articol scris de UTV Data publicării:

Se pare ca dupa succesul pe are l-a avut cu filmul „A star is born”, Lady Gaga vrea si mai multe premii.

Da, da, da! Ati vazut bine! Tocmai s-a lansat primul trailer al filumului „The House of Gucci” si umbla vorba ca va pleca cu multe Oscaruri acasa, nu mai punem la socoteala numarul de nominalizari pe care le va primi.

Cu asa distributie, credem si noi... Jared Leto, Al Pacino, Adam Driver si Lady Gaga in rolurile principale, in regia lui Ridley Scott, cat de bine sunaaaa, nu-i asa?!

Filmul este bazat pe fapte real, iar Gaga joaca rolul Patriziei Reggiani, fosta sotie a lui Maurizio Gucci, interpretat de Adam Driver. Reggiani a fost arestata si condamnata pentru asasinarea lui Gucci.

Daca te uiti foarte atent la trailer, il poti vedea si pe Jared Leto, dar s-ar putea sa fie putin greu, pentru ca actorul a trecut printr-o transformarea majoera.

Stiti cine mai apare in film? Frumoasa Madalina Ghenea! Aceasta interpreteaza rolul Sophiei Loren la tinerete!

De asemenea, trailerul a fost montat pe piesa lui Blondie, „Heart Of Glass”.

Stim ca totul suna foarte bine si asteptarea e mare, dar „The House of Gucci” va ajunge curand in cinematografe, mai exact pe 24 septembrie.

So, see u there! <3

Vezi trailer-ul aici:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri