Variety's Power Of Young Hollywood Celebration Presented By Facebook Gaming/Meta - Arrivals
Film

A fost dezvaluita cauza mortii actorului Angus Cloud

Articol scris de UTV Data publicării:

Angus Cloud a murit dintr-o supradoza accidentala dupa ce a combinat fentanil, cocaina, metamfemtamina dar si alte substante interzise, conform TMZ.

Potrivit Biroului Legist din Alameda, actorul a suferit “o intoxicatie acuta din cauza efectelor combinate ale metamfetaminei, cocainei, fentanilului si benzodiazepinelor”.

Angus a murit in casa lui din Oakland pe data de 31 iulie. Apelul la 911 a fost facut la ora 11:30 iar actorul a fost declarat mort la fata locului. Se pare ca tanarul trecea printr-o perioada dificila, era afectata de moartea tatalui sau, care a fost cu o saptamana in urma.

“Singurul lucru care ne alina sufletul in acest moment este ca stim ca Angus s-a reunit cu tatal sau, care i-a fost si cel mai bun prieten. Angus a fost mereu deschis in legatura cu lupta sa cu sanatatea mintala si speram ca moartea sa poate fi un memento pentru alti ca nu sunt singuri si ca nu ar rebui sa lupte singuri in tacere impotriva acestui lucru", a transmis familia actorului.

Cloud a mai avut roluri mici in filme independente, dar rolul sau din serialul 'Euphoria', in care a jucat alaturi de Zendaya, i-a adus actorului succesul bine meritat.

Personajul lui, Fezo O'Neil, cunoscut sub numele de Fez, dezvolta o legatura stransa cu protagonista Rue Bennett intepretata de actrita Zendaya, care iese de la dezintoxicare la inceputul serialului, dar se confrunta in continuare cu dependenta.

Etichete: zendaya , angus cloud , euphoria

Partenerii Nostri