Film

Afla cum a reusit Blake Lively sa il scoata pe Ryan Reynolds din depresie

Articol scris de UTV Data publicării:

Ryan Reynolds a fost devastat dupa divortul de Scarlett Johansson din 2011. Actorul a recunoscut la momentul acela ca nu vrea sa se mai casatoreasca in viata lui. Cu toate acestea, viata lui s-a transformat cand a cunoscut-o pe Blake Lively, care a reusit sa ii vindece ranile si i-a dat din nou un motiv sa creada in dragoste.

Scarlett si Ryan au semnat actele de divort in decembrie 2010, dupa doi ani de mariaj. Chiar daca actorul a spus atunci ca “sufera foarte mult si trece printr-o suferinta imensa”, a ramas optimist in legatura cu viitorul lui.

Despartirea de Scarlett l-a facut pe Ryan sa isi schimbe viziunea asupra relatiilor, “Nu cred ca o sa mai iubesc vreodata, in nici un caz nu ma voi casatori din nou. Ideea de a iesi la o noua intalnire ma inspaimanta, sunt foarte fericit cum sunt acum, singur!"

In 2010, Reynolds a intalnit-o pe Blake Lively pe platoul de filmare al filmului Green Lantern, personajele pe care cei doi le jucau erau indragostiti. La acel moment, Blake era impreuna cu actorul Penn Badgley din Gossip Girl iar Ryan a inceput sa lege o relatie stransa de prietenie cu ea.

Am fost prieteni pentru o perioada lunga de timp, cred ca asa este cel mai sanatos sa incepi o relatie, sa fiti mai intai prieteni buni”, a spus Ryan intr-un interviu.

Usor usor, prietenia dintre cei doi a evoluat intr-o relatie romantica. Lively s-a despartit de Penn Badgley iar Ryan nu a putut rezista si s-a indragostit de Blake, chiar daca sustinea ca nu isi doreste o relatie.

Cei doi nu au asteptat prea mult timp iar in septembrie 2012 s-au casatorit. Iar astazi au impreuna 4 copii si sunt unul dintre cele mai frumoase si admirate cupluri de la Hollywood.

Ryan a vorbit despre sufletul lui pereche, Blake, mereu cand a avut ocazia. “Blake este cea mai empatica persoana pe care o cunosc, ea mereu combate furia si ura cu empatie.”

Mai mult decat atat, Ryan a spus ca sotia lui l-a ajutat sa se impace cu tatal lui, James Reynolds, inainte de moartea acestuia din 2015, “m-a facut sa imi aduc aminte de vremurile bune.”

Partenerii Nostri