Film

Angelina Jolie si Brad Pitt, bataie la bordul avionului

Articol scris de UTV Data publicării:

Angelina Jolie il acuza pe fostul ei sot, Brad Pitt, ca i-a molestat pe doi dintre copiii lor in timpul unei discutii pe care cuplul a avut-o la bordul unui avion privat in 2016. In documentele depuse, Angelina Jolie detaliaza o altercatie violenta cu fostul sau sot in timpul unui zbor din California catre Franta, in septembrie 2016, potrivit unor documente judiciare care au fost dezvaluite de Le Figaro, The New York Times si Variety.

Actrita sustine ca fostul sau sot, Brad Pitt, "l-a sufocat pe unul dintre copii si l-a lovit pe altul", si, de asemenea, "a apucat-o pe Jolie de cap si a scuturat-o" inainte de a o "impinge de peretele toaletei".


Mai mult decat atat, se pare ca motiviul disputei a pornit de la reprosurile celebrului actor. Brad i-a reprosat Angelinei ca este "prea obedienta". In cearta au intervenit si copiii cand actorul din "Fight Club" a inceput sa-si foloseasca pumnii.

Ce a urmat e demn de scenariul unui film: "l-a sufocat pe unul dintre copii si l-a lovit pe altul", in apararea copiilor a sarit Jolie, si "l-a apucat de la spate pentru a-l opri", apoi acesta "a apucat-o pe Jolie de cap, a scuturat-o si a impins-o de peretele toaletei", apoi a "turnat bere" pe fosta sa sotie, si "bere si vin rosu pe copii". :(

Dupa acea calatorie cu avionul, Angelina Jolie a solicitat divortul. Altercatia a influentat la acea vreme vanzarea domeniului viticol unde cuplul s-a casatorit.

Actorul si-a acuzat fosta sotie ca are "intentii rauvoitoare" fata de el dupa ce ea si-a vandut unui oligarh rus actiunile sale. Avocatii lui au invocat presupuse legaturi intre acest magnat rus si anturajul presedintelui Vladimir Putin, ceea ce ar dauna imaginii actorului.


Conform apararii actritei, Angelina Jolie a vandut unui oligarh rus actiunile sale, insa ar fi facut acest lucru dupa negocierile esuate cu fostul sau sot.

Partenerii Nostri