USA- Miami-  Will Smith and Martin Lawrence in Bad Boys: Ride or Die(2024) .(©Columbia/Sony)Ride or Die is the fourth film in the American buddy cop action series which began in 1995.Ref: LMK110-MB002-070624Supplied by LMKMEDIA. Editorial Only.Landmar
Film Foto: ProfiMedia Images/Secvente din film Bad Boys 4

"Bad Boys 4", cu Will Smith si Martin Lawrence, a castigat 56 de milioane de dolari in weekendul de lansare

Articol scris de UTV Data publicării:

Lungmetrajul "Bad Boys: Ride or Die", cel de-al patrulea film din franciza "Bad Boys", cu Will Smith si Martin Lawrence in rolurile principale, s-a clasat in fruntea box-office-ului nord-american inca din primul sau weekend de proiectii, potrivit datelor transmise duminica de compania de specialitate Exhibitor Relations, conform Agerpres

In primul sau weekend de prezenta in cinematografele din Statele Unite si Canada, filmul "Bad Boys: Ride or Die" a obtinut incasari de 56 de milioane de dolari, de vineri pana sambata.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Acesta este un inceput excelent pentru cel de-al patrulea episod al unei saga de comedie de actiune", a estimat David Gross de la Franchise Entertainment Research.

"Recenziile sunt caldute, dar raspunsul spectatorilor este foarte bun", a adaugat el.

Dupa aproape 30 de ani de la primul film "Bad Boys", Will Smith si Martin Lawrence revin in rolurile unor politisti din Miami, de data aceasta intr-o cruciada pentru a dovedi nevinovatia fostului lor superior ierarhic.

Cei doi colegi se vor trezi la randul lor vanati de fortele de ordine.

Clasament Box Office

"The Garfield Movie" ocupa pozitia secunda a clasamentului, dupa ce a dominat box-office-ul in weekendul precedent. Adaptarea de catre Sony a aventurilor pline de umor ale celebrului motan lenes si amator de lasagna a obtinut incasari de 10 milioane de dolari.

Aflat pe locul al treilea, filmul "IF", povestea unei tinere fete care are darul de a vedea creaturi imaginare, cu Cailey Fleming si Ryan Reynolds in rolurile principale, a obtinut incasari de 8 milioane de dolari.

Pe locul al patrulea, cu incasari de 7 milioane de dolari in primul weekend de proiectii in cinematografele nord-americane, se afla "The Watchers", regizat de Ishana Shyamalan, fiica regizorului M. Night Shyamalan.

Acest thriller de groaza prezinta povestea unei tinere, interpretata de Dakota Fanning, care se rataceste in padure si ajunge intr-o casa izolata. Ea se trezeste apoi supravegheata de "observatori" misteriosi, cu reguli stricte.

"Kingdom of the Planet of the Apes", cea mai recenta productie din saga stiintifico-fantastica "Planeta maimutelor", ocupa pozitia a cincea, cu incasari de 5,4 milioane de dolari obtinute weekendul trecut si cu un total de aproximativ 150 de milioane de dolari in cinci saptamani de la lansare.

Topul 10 al box-office-ului nord-american este completat de urmatoarele productii cinematografice:

  1. "Furiosa: A Mad Max Saga" (4,2 milioane de dolari)

  2. "The Fall Guy" (2,7 milioane de dolari)

  3. "The Strangers: Chapter 1" (1,8 milioane de dolari)

  4. "Haikyu!! The Dumpster Battle" (820.000 de dolari)

  5. "In A Violent Nature" (640.000 de dolari).

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: film

Partenerii Nostri