Film

''Barbie'', printre cele mai interesante filme din 2023

Articol scris de UTV Data publicării:

Mmmmyuuuup! Ai auzit bine! Daca ai fost sau esti fan Barbie, afla ca in prezent se filmeaza de zor la viitorul film live-action ''Barbie'' ce se anunta a fi lansat in iulie 2023. Ba mai mult, se pare ca se anunta a fi una dintre cele mai asteptate si interesante lansari din 2023. Hmmmm... sounds gooood!

Daca esti la curent cu ce se intampla pe social media, si mai mult ca sigur esti, probabil ca ai vazut pozele care ii arata pe Margot Robbie in rolul lui Barbie si Ryan Gosling in rolul lui Ken, plimbandu-se cu rolele pe plaja in tinute asortate, evident. Nu de alta, dar pozele sunt virale!

Cat despre film, se pare ca de aceasta data nu va fi doar un simplu basm precum animatiile anterioare, ci va exista o actiune in toata regula in tinutul imaginar Barbieland, de unde eroina, papusa, este alungata deoarece nu atinge perfectiunea, fiind nevoita sa treaca printr-o multime de aventuri si challenge-uri in lumea reala.

Si pentru cine nu stia cum a luat nastere papusa Barbie, afla ca a fost creata de Ruth Handler dupa ce si-a vazut fiica in varsta de doi ani jucandu-se cu papusi de hartie, ca si cand acestea ar fi fost reale. Drept urmare, Ruth si sotul ei, Elliot au decis sa dea nastere proiectului, lansand in felul asta papusa Barbie in 1959, ce s-a bucurat si inca se bucura de un succes imens, generand anual vanzari de peste un miliard de dolari.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: barbie , margot robbie

Partenerii Nostri