antonia.jpg2
Film

Bataie ca in filme! Antonia si Elena Chiriac s-au batut intr-un club din capitala

„Am o cicatrice pe care o voi purta toata viata”

Antonia si Elena Chiriac s-au luat la bataie intr-un club de fite din Bucuresti. Cele doua și-au impartit pumni si picioare in vazul tuturor. Ce s-a intamplat, de fapt, intre cele doua?


Antonia si Elena Chiriac joaca in filmul „Haita de actiune”, acolo unde sunt antagoniste! Bataia dintre cele doua  s-a lasat cu niste urme destul de serioase pentru fosta concurenta a emisiunii din jungla Dominicana. Elena s-a accidentat destul de serios la mana, dupa ce a lovit intr-un dulap, ramanand cu cicatrice.


Antonia si Elena Chiriac fac parte din cea mai noua productie cinematografica lansata zilele acestea. Frumoasa cantareata, joaca rolul unei politiste, pe nume Oli, iar Elena Chiriac este in rolul unei luptatoarea de taekwondo care face parte dintr-o grupare infactionala pe urmele careia se afla Politia.


Tu ai vazut-o pe Antonia in primul ei rol principal?

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri