joker
Film

Blockbuster-ul ‘’Joker’’ are parte de o continuare! ‘’"Joker: Folie à Deux”

Articol scris de UTV Data publicării:

Vesti bune 2022-ul areee! Controversatul și apreciatul film Joker, care a fost și este, din toate punctele de vedere, un blockbuster, încasând peste 1 miliard de dolari la nivel global și nu numai, are parte acum de o continuare muuuuuult așteptată!

Vestea a venit odata cu declarația regizorului Todd Philips care a confirmat faptul ca Joker va avea parte de o continuare și, evident, Joaquin Phoenix va intra din nou în pielea personajului. Cum? Printr-o postare de Instagram care a făcut înconjurul lumii și a stras mii de reacții din partea fanilor Joker.

Mai exact, vorbim despre doua poze postate, una care arata scenariul viitorului film intitulat: "Joker: Folie à Deux”, pe când cealalata cealaltă îl arată pe Joaquin Phoenix citind scenariul. Niiiiiiiice! Abia așteptăm!

Desi nu se știu în prezent mai multe detalii, un lucru e cert dacă ne luam după denumirea’’Folie à deux’’ care este un termen folosit pentru psihoza comună. Practic, este un sindrom în care anumite convingeri delirante sau chiar halucinații se transmit de la un individ la altul.

Pai, acestea fiind spuse, zic sa avem parte de multa răbdare pana la lansarea filmului, nu?

Etichete: joker

Partenerii Nostri