Film

Brad Pitt e devastat in urma deciziei pe care a luat-o Angelina Jolie

Articol scris de UTV Data publicării:

Brad Pitt are inima franta dupa ce s-a dezvaluit faptul ca Angelina Jolie va depune marturie cu privire la presupusele abuzuri domestice la care a fost supusa atat in timpul casatoriei, cat si in timpul procesului pentru custodia copiilor lor.

Astfel, potrivit documentelor depuse in instanta, se pare ca Angelina Jolie sustine ca are ''dovezi'' care demonstreaza acuzatiile aduse celebrului actor.

Potrivit declaratiei unei surse apropiate celor doi, pentru Page Six,  ''Brad are sufletul frant din cauza faptului ca Angelina a ales sa mearga pe aceasta cale. Au ramas multe o multime de emotii si stari in urma casatoriei lor. El si-a asumat responsabilitatea pentru actiunile sale din trecut si a incetat sa mai consume alcool. Casatoria a fost uneori fie extrem de pasionala, fie extrem de toxica, ca in cazul tuturor cuplurilor, au avut certuri, dar au impartasit si multe momente frumoase impreuna. El a vorbit despre problemele pe care le-a avut cu bautura si drogurile in timpul casniciei (...). Brad si apropiatii lui nu au atacat-o niciodata pe Angelina (...). Brad simte ca este din ce in ce mai izolat de copii sai si este devastat din aceasta cauza.''

Mai mult, recent, Maddox, fiul adoptiv al acelor doi, in varsta de 19 ani, ar fi depus marturie impotriva tatalui sau adoptiv, din cauza unui conflict atat de periculos cu Brad, din 2016, care a dus la o convieturie aproape imposibila cu acesta. Ba chiar, Maddox a cerut sa renunte la numele lui de familie Pitt.

"Nu foloseste numele de familie Pitt pe documente care nu au caracter oficial, ci doar Jolie. Maddox vrea sa renunte si legal la numele Pitt, un lucru pe care mama lui, Angelina, nu-l incurajează", sustine o sursa apropiata familiei.

De asemenea, se pare ca aceasta altercatie a celor doi a fost si cea care a facut-o pe Angelina sa puna punct casniciei cu Pitt.

Partenerii Nostri