Film

BTS, Justin Bieber si Lady Gaga vor aparea in "Friends: The Reunion''

Articol scris de UTV Data publicării:

Mana sus daca macar o data ai ras in hohote la serialul fenomen ''Friends''! Ei bine, daca te afli printre fanii celebrului sitcom, afla ca, dupa o indelungata asteptare, ''Friends'' revine pe micile ecrane, cu un episod special, de aceasta data, "Friends: The Reunion'', ce urmeaza a fi difuzat pe 27 Mai! Deci mai este suuuper putin!

Mai mult, vestile bune nu se opresc aici, deoarece in acest episod vor juca si cateva nume celebre, printre care se numara si BTS, Justin Bieber, Lady Gaga, David Beckham, Tom Selleck si lista continua! Si, da, evident, suntem cu totii curiosi sa vedem daca apare si legendarul Bruce Willis.  

De asemenea, se pare ca acest episod va fi filmat in acelasi platou in care s-au desfasurat filmarile in perioada 1994-2004, insa, de aceasta data se pare ca nu va mai exista un scenariu. Hmmm... asta suna destul de interesant.

Friends a avut intotdeauna parte de recenzii pozitive, aflandu-se pe lista celor mai de succes seriale din istorie, iar acest episod special vine odata cu implinirea a 17 ani de cand sitcomul si-a incheiat sezonul cu numarul 10, acesta fiind si ultimul de altfel. 

Partenerii Nostri