ana de armas
Film

Fantoma lui Marilyn Monroe a aparut la filmarile peliculei „Blonde”

Articol scris de UTV Data publicării:

Viata bate filmul! Se pare ca, Ana de Armas, actrita care interpreteaza rolul regretatei vedete, Marilyn Monroe, sustine ca fantoma divei si-a facut simtita prezenta in timpul turnarii filmului biografic fictiv „Blonde”.

„Cred ca era fericita. De asemenea, uneori arunca lucruri de pe perete si se enerva daca nu-i placea ceva. Poate ca suna foarte mistic, dar e adevarat. Cu totii am simtit asta”, a declarat actrita jurnalistilor, conform digi24.ro

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Scenele initiale au fost filmate in acelasi apartament in care locuia Marilyn. Totodata, scena mortii a fost turnata in incaperea in care a murit celebra actrita.

De Armas a recunoscut ca, la preluarea acestui rol, cunostea putine lucruri despre Monroe, o emblema a Americii secolului XX, insa a facut tot posibilul pentru a se conectat cu personajul. „Ea a fost singurul lucru la care m-am gandit, pe care l-am visat, despre care am vorbit, era cu mine si era frumos”, a relatat ea.


„Blonde” este unul dintre cele 23 de filme care concureaza pentru cel mai important trofeu al Festivalului de Film de la Venetia, Leu de Aur, care va fi decernat la 10 septembrie.

Tu ce crezi? 😊))) a asistat fantoma lui Monroe la filmari?

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: marilyn monroe

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri