film
Film

Filmul „Oameni de treaba”, marele castigator de la Gala Premiilor Gopo 2023

Articol scris de UTV Data publicării:

„Oameni de treabă", productia regizorului Paul Negoescu, a triumfat la categoria „cel mai bun lungmetraj", fiind totodata filmul care a primit cele mai multe premii.


Filmul a luat 6 statuete Gopo, inclusiv pentru regie , cel mai bun scenariu semnat de Radu Romaniuc si Oana Tudor, cel mai bun actor in rol secundar: Vasile Muraru pentru interpretarea primarului Costica.


„Oameni de treabă”, film cu accente de comedie neagra, il are in centru atentiei pe politistul Ilie, interpretat de Iulian Postelnicu, de asemenea, recompensat cu un premiu Gopo pentru acest rol.


Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ceremonia decernarii Premiilor Gopo 2023 (Premiile pentru cele mai mari performante ale cinematografiei autohtone) a fost marcata si de momente speciale, puse la cale cu ocazia celebrarii renumitului cineast Ion Popescu Gopo, la implinirea a 100 de ani de la nasterea sa.

Partenerii Nostri