Disney And Saks Fifth Avenue Unveil "Disney Frozen 2" Holiday Windows
Film NEW YORK, NEW YORK - NOVEMBER 25: A view of the windows during the Disney and Saks Fifth Avenue unveiling of "Disney Frozen 2" holiday windows on November 25, 2019 in New York City. (Photo by Craig Barritt/Getty Images for Disney)

”Frozen II” a inregistrat incasari record, devenind al treilea cel mai bun film de animatie

Articol scris de UTV Data publicării:
Filmul ,,Frozen 2 " care prezinta povestea a doua surori Anna si Elsa, este animatia cu numarul 58 produsa de ,,Walt Disney Animation Studios". Filmul a fost lansat in America pe data de 22 noiembrie 2019 si se bucura de un real succes. Frozen 2 este al treilea cel mai bun film de animatie dupa ,,Incredibles2" cu 182 de milioane de dolari si ,,Fiding Dory" cu 135 de milioane de dolari, potrivit news.ro La nivel international acest film a incast 223 de milioane de dolari. Iar la nivel global a reusit sa stranga 350 de milioane de dolari si se asteapta ca acesta sa fie al saselea film care depaseste pragul de un miliard de dolari. Iar in ceea ce priveste povestea animatiei, este vorba Anna, Elsa, Kristoff, Olaf si Sven, care parasesc Ardanelle pentru a calatori intr-o padure straveche, dintr-un tinut fermecat. Personajele pornesc in aceasta calatorie pentru a afla originea puterilor Elsei si pentru a salva regatul. Vezi trailerul filmului mai jos:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: frozen 2

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri