Film

Harry Potter is back! Vezi aici nou trailer pentru "Harry Potter Reunion Special"

Articol scris de UTV Data publicării:

Mai avem pe aici fani infocati Harry Potter? Sigur mai sunt, asa ca bateti aici, cu mine, palma virtual! <3

Odata cu lansarea primului trailer oficial al episodului de reuniune, mi-am primit si doza de nostalgie de care aveam nevoie ca sa ma bucur si mai tare de Craciun si de familie.

Evenimentul marcheaza aniversarea a 20 de ani de la lansarea primului film din seria "Harry Potter si Piatra Filosofala".

Sala de festivitati de la Hogwarts, gara Kind's Cross, clasa in care aveau loc lectiile de potiuni sunt cateva dintre locurile familiare cu care am crescut si care ne-au bucurat si pe care le putem revedea in noul trailer al episodului special. Ba mai mult, oamenii care ne vor conduce, din nou, in lumea magica a vrajitorilor sunt chiar personajele indragite ale filmului, pe numele sau real: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Tom Felton, Helena Bonham Carter sau Ralph Fiennes.

"Cand lucrurile devin cu adevarat apasatoare si vremurile sunt foarte grele, ceva la Harry Potter ce face viata mai prospera.", spune Emma Watson in trailer.

Si daaa, asa e! Te face sa te simti un mic vrajitor, indiferent de varsta, te baga intr-o transa in care nu exista timp, griji si varsta! <3

"Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts" va avea premiera pe HBO Max pe 1 ianuarie 2022, iar in primavara lui 2022, inainte de lansarea celui mai recent film Harry Potter, "Fantastic Beasts: The Secret Of Dumbledore", episodul va fi difuzat si pe TBS si Cartoon Network.

Sigur vreti sa stiti mai multe si despre acest episod special si d-aia sunt eu aiciiiii! :D Well, in episodul special povestea filmelor va fi completata prin interviuri si conversatii cu membrii cast-ului. 

Vezi aici trailer-ul:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

E cam cool, nu? <3

Partenerii Nostri