Film

Harry Styles joaca in cea mai noua productie "Marvel"!

Articol scris de UTV Data publicării:

 Big newssssss! <3 Harry Styles va juca rolul lui Eros, fratele celui mai puternic raufacator din seria benzilor desenate "Marvel", Thanos.

Cantaretul a devenit un actor cautat in ultimii ani, dupa debutul filmului "Dunkirk", in regia lui Christopher Nolan, care a debutat in 2017. 

Potrivit reporterului Variety Matt Donnelly, care a participat luni la Los Angeles la premiera celui mai recent film Marvel, "The Eternals", Harry a ajuns acum la cea mai notabilă parte a sa.

Reporter-ul Matt Donnelly, de la Variety,  fost prezent la premiera celui mai recent film Marvel, "The Eternals", si a dezvaluit ca Harry se bucura de o oportunitate imensa.

"Dezvaluire mare de la premiera "#TheEternals- Harry Styles s-a alaturat echipei MCU ca Eros, fratele lui Thanos", a scris Donnelly pe Twitter.

Si daca va faceati griji ca o sa-l vedeti pe Harry the bad guy, stati chill! Personajul Eros contrasteaza cu cel al fratelui sau, Thanos, tiparul ticalosului fara scrupule.

Se pare ca in ultima vreme Harry a fost foarte ocupat cu proiecte cinematografice. El va juca rolul unui sot care are un secret intunecat in thrillerul psihologic de epoca "Don't Worry Darlin", regizat de iubita sa Olivia Wilder, iar in filmul "My Policeman" va interpreta rolul unui ofider de politie gay.

Uhuuuu, cate proiecte are, abia asteptam sa-l vedem in toate! <3

Partenerii Nostri