Site Cover (4)
Film

Jason Momoa, Gerard Butler si Oscar Isaac vor juca impreuna in filmul Hand of Dante

Articol scris de UTV Data publicării:

Jason Momoa, Gerard Butler si Oscar Isaac vor luca impreuna intr-un thriller intitulat Hand of Dante. Stirea a fost relatata de cei de la Deadline in ziua de luni, conform acestora filmul va fi regizat de Julian Schnabel. 

Se pare ca si Gal Gadot va juca in Hand of Dante iar unul dintre producatorii executivi ai filmului este chiar Martin Scorsese. Eu zic ca este un film care merita vazut!

Filmul are la baza cartea lui Nick Toschez, “The Hand of Dante”, publicata in 2002.

Actiunea este impartita intre doua povesti interconectate, una are loc in secolul al 14-lea iar cealalta in timpurile noastre. Rolul principal este un alter ego al scriitorului iar acesta este angajat de cei din mafie pentru a autentifica manuscrisul original ar cartii Divina Comedie.

Toschez fura manuscrisul, scris chiar de Dante Aligheri insusi si fuge de mafie impreuna cu partenerea lui, Giulietta. Actiunea care se petrece in secolul al 14-lea il urmareste pe Dante Aligheri, care incearca sa termine povestea dupa ce a calatorit in Sicilia.

Schanbel, in varsta de 71 de ani, a mentionat prima oara ca lucreaza la acest film intr-un interviu cu Vanity Fair Spain care a fost publicat in septembrie.

Johnny Depp a fost si el conectat cu acest proiect, cand compania sa de productie, Infinitum Nihil, a cumparat drepturile cartii in 2008. Cu toate ca actorul era atasat de carte si de poveste, a renuntat la aceasta din cauza necunoscute.

Inca nu stim data lansarii filmului dar va tinem la curent!

 

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri