jlo
Film

Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au despartit dupa doar 3 saptamani de la nunta

Articol scris de UTV Data publicării:

Dacă în urmă cu aproape o lună anunțam cu mare entuziasm că JLo și Ben Affleck s-au căsătorit în secret în Las Vegas după 20 de ani de la prima despărțire, well..... se pare că, o minune durează doar trei... săptămâni. 😊) Atât le-a luat celor doi să-și dea seama că aveau nevoie de o despărțire pentru a-și salva relația.


Celebrul cuplu „Bennifer 2.0” a luat decizia să iși acorde o mică pauză de la relație pentru a li se face dor unuia fată de celălalt. Mai exact, Ben Affleck se întoarce în Los Angeles după mica lună de miere petrecută la Paris, în timp ce Jennifer Lopez va rămâne în Europa.

 

@jlo Can’t touch this ✨#WeekendShoots #fyp #CantTouchThis @jlobeauty ♬ CAN'T TOUCH THIS - BIA

„Singurul lucru care face ca relația lor să fie atât de unică este că ei știu mai bine decât oricine altcineva rigorile pe care le presupun carierele lor. Petrecerea timpului separat îi face mai puternici și este perfect pentru că, atunci când sunt despărțiți, câștigă mulți bani. Este o situație de câștig-câștig„ a dezvăluit un apropiat a lui JLo pentru Hollywood Life.


O altă persoană apropiată cuplului a dezvăluit că Ben și JLo au purtat intotdeauna discuţii despre menţinerea unui echilibru între carieră și relație.


Tu ce parere ai?Sa fie oare probleme in paradis? 

Partenerii Nostri