Film

Jessie J: ''Perspectiva mea asupra vieții s-a schimbat complet. În ziua în care s-a întâmplat, un bărbat a venit la mine pe stradă.''

Articol scris de UTV Data publicării:

Dupa ce a trait cel mai tragic moment din viata ei, asta intamplandu-se, mai exact, anul trecut cand a pierdut sarcina, Jessie J revine cu o declaratie emotionanta prin care le impartaseste fanilor cum cel mai trist moment din viata ei ''i-a schimbat complet perspectiva asupra vietii''.

Ei bine, Jessie J a spus recent ca se afla in cel mai ''fericit loc in care a fost vreodata'', oferind noi detalii despre pierderea sarcinii si despre cum a depasit totul.

„Am fost insarcinata, dar nu mai sunt. Probabil ca sunt in cel mai fericit loc in care am fost vreodata, chiar daca ma credeti sau nu. Perspectiva mea asupra vietii s-a schimbat complet. In ziua in care s-a intamplat, un barbat a venit la mine pe strada. Eram singura si plangeam. El a spus: <<Nu te cunosc si nu stiu ce se intampla cu tine acum, dar stiu ca ar trebui sa impartasesti asta cu alte persoane.>> De aceea fac ceea ce fac. Asa ca, oricine a trecut prin asta sau care a fost aproape de asta, imi pare foarte rau. Nu exista alta modalitate de a defini asta decat ca cel mai trist si mai singuratic lucru”, a declarat Jessie J.

Asadar, Jessie J isi doreste sa-si impartaseasca povestea pentru a-i ajuta si pe alti oameni care au trecut prin aceeasi experienta, iar unul dintre motivele principale pentru care vrea sa faca asta este faptul ca acest subiect este inca unul tabu. Mai mult, artista a marturisit ca parintii ei au invatat-o inca de mica sa ''gaseasca binecuvantarea in durere'', spunand, in prezent, ca se simte recunoscatoarea pentru noua perspectiva asupra vietii pe care a capatat-o in urma traumei suferite.

Cat despre capitolul amoros, Jessie este in prezent singura, iar printr-o sesiune de Q&A pe Instagram, a tinut sa le explice fanilor motivul pentru care nu mai e in bratele lui Max Pham, spunand ca ”nu s-a intamplat nimic dramatic”, ci pur si simplu au decis sa fie doar prieteni.

”Deschisa, fericita si indragostita de mine. Eu si Max suntem doar prieteni de ceva timp. Nu s-a intamplat nimic dramatic. Este un barbat minunat. Ne respectam si ne iubim reciproc, dar am decis sa fim doar prieteni.”, a scris artista pe Instagram.

Etichete: utv , jessie j , unews

Partenerii Nostri