deep
Film

Johnny Depp, aplaudat timp de 7 minute la Cannes

Articol scris de UTV Data publicării:

Johnny Depp este pe cai mari! Ieri seara, a fost ovationat exact ca-n filme, in picioare timp de 7 minute la premiera filmului sau de revenire, „Jeanne du Barry”, in cadrul Festivalului de Film de la Cannes.


Johnny Depp, care il interpreteaza pe regele Ludovic al XV-lea in aceasta drama de epoca, a izbucnit in lacrimi in timp ce savura momentul alaturi de regizorul si colega sa de scena Maïwenn.


Filmul este primul proiect al lui Depp dupa terminarea vestitului proces cu fosta lui sotie, Amber Heard. Dar asta nu e tot. Pe plan profesional ii merge de minune. Pe langa productia „Jeanne du Barry”, din toamna actorul va face echipa cu Pierre Niney, Al Pacino si Riccardo Scamarcio pentru „Modi”, unde vor prezenta povestea de viata a faimoasei familii Modigliani.


Dar Johnny nu se opreste aici, actorul va fi imaginea parfumului Sauvage inca 3 ani de acum incolo, iar pentru asta a primit 20 de milioane de dolari.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri