'The Secret Life Of Pets 2' Australian Premiere - Arrivals
Film SYDNEY, AUSTRALIA - JUNE 06: Kevin Hart attends the Australian premiere of 'The Secret Life of Pets 2' during the Sydney Film Festival on June 06, 2019 in Sydney, Australia. (Photo by James Gourley/Getty Images)

Kevin Hart a postat un video emotionant in care vorbeste despre accidentul de masina. ''Vad lucrurile complet diferit''

Articol scris de UTV Data publicării:

Celebrul comediant, Kevin Hart, a postat recent un video emotionant, pe contul sau de Instagram, in care detaliaza accidentul de masina pe care l-a suferit in Septembrie.

In video-ul de aproximativ doua minute, Hart a inclus si poze de la locul accidentului, dar si din perioada spitalizarii, reamintindu-si momentele prin care a trecut.

''Practic, ceea ce realizezi e ca nu esti sub control.'', spune Hart pe inceputul video-ului. ''Oricat de mult crezi ca detii controlul, nu il detii. La sfarsitul zilei, totul se poate termina, omule'', a continuat acesta.

Actorul, in varsta de 40 de ani, a fost una din cele trei persoane implicate in accidentul de masina care a avut loc pe 1 Septembrie, in Calabasas, California. Hart si soferul, Jared Black, suferind rani grave la spate. Cat despre cauza accidentului, se pare ca Jared Black a fost cel care nu a respectat normele de circulatie.

''Lumea mea s-a schimbat pentru totdeauna in urma accidentului'', a mai spus comediantul.

''Stii, cand vorbeste Dumnezeu trebuie sa asculti. Jur, viata este amuzanta, pentru ca unele dintre cele mai nebunesti lucruri care vi se intampla sfarsesc prin a fi lucrurile de care aveti nevoie cel mai mult. Si, in acest caz, il simt pe Dumnezeu. Practic mi-a spus sa ma asez''.

De asemenea, Hart a simtit nevoia sa le multumeasca tuturor celor care i-au fost alaturi si l-au sustinut in cele mai grele momente din viata sa.

''Sunt recunoscator pentru faptul ca pur si simplu sunt inca aici, pe drumul catre o versiune mai buna a mea. Astept cu nerabdare un 2020 uimitor'', a incheiat Hart.

Cat despre recuperearea lui, se pare ca, potrivit spuselor medicului sau, va dura un an.

Kevin, you rock! <3 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: kevin hart

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri