cats 2
Film

Kim Kardashian l-a uitat pe Kanye! Afla cine este noul iubit al vedetei!

Articol scris de UTV Data publicării:

Noroc cu petrecerile de Halloween, ne dau ocazia perfecta sa aflam muuulte lucruri interesante din viata oamenilor mondeni!:)))

Iata ca, Kim Kardashian si Pete Davidson au profitat de ocazia Halloween-ului ca sa se apropie si sa nu faca un subiect public din asta... nu prea le-a iesit:D.  Wow, Pete! De la Ariana la Kim...interesante alegeri in materie de femei! :))))))))

Cei doi au fost fotografiati intr-un rollercoaster la Knotts Scary Farm din Buena Park, California, unde Kim parea extrem de bucuroasa si total distanta de subiectul "Kanye". De asemenea, cei doi au fost surprinsi tinandu-se de mana.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sursele Page Six spun ca intre cei doi nu este mai mult decat o frumoasa prietenie, acestia cunoscandu-se cu ajutorul prietenului lor comun, rapper-ul Machine Gun Kelly.

"Ei se invart in aceleasi cercuri, asa ca vor fi vazuti impreuna din cand in cand. Sunt doar prieteni care mai ies in oras.", a declarat o sursa.

"Date-ul" celor doi a avut loc la scurt timp dupa debutul lui Kim la SNL, unde, in cadrul unui sketch care ii avea ca personaje principale pe Printesa Jasmine si pe Aladdin, cei doi s-au sarutat.

Desi momentul sarutului nu a atras prea mult atentia atunci, acum fanii incep sa-si puna intrebari legate de relatia dintre cei doi.

Divortul sigur a afectat-o pe Kim, insa se pare ca incepe sa fie, din nou, fericita si implinita. Recent, vedeta a implinit 41 de ani, iar mama ei i-a trimis un mesaj sugestiv.

„Esti in cea mai buna perioada a vietii tale”, a scris Kris Jenner pe Instagram. „Viata ta este plina de lucrurile uimitoare pe care iti place sa le faci, in special pentru familia ta, copiii tai si pentru alte persoane care nici macar nu stiu ca le-ai ajutat. Iti multumesc pentru aceasta calatorie minunata pe care o parcurgem impreuna, pentru ca esti cea mai buna partenera de afaceri, pentru ca ne urmam visurile impreuna si pentru fiecare amintire pe care o impartasim impreuna”, a mai adaugat aceasta.

Din prietenie se nasc cele mai frumoase relatii, iar cei doi par din ce in ce mai apropiati! Sa fie asta inceputul unei povesti super cool de dragoste? We'll see! <3

 

Partenerii Nostri