image (2)
Film

Lady Gaga a pus ochii pe Tom Hanks! Afla aici ce ganduri are cantareata cu celebrul actor!

Articol scris de UTV Data publicării:

Lady Gaga a pus ochii pe realizarea unui film cu genialul Tom Hanks! Wow, this would be a AWESOME movie!

Dupa succesul filmelor sale "A Star Is Born" si "House of Gucci", superstarul si-a consolidat statutul de actrita de la Hollywood, desi inca nu a anuntat urmatorul ei proiect.

Cu toate acestea, intr-un interviu pentru Entertainment Tonight la Palm Springs International Film Awards, Gaga a dezvaluit ca si-ar dori foarte mult sa lucreze cu Tom Hanks, castigatorul a doua premii Oscar.

„Trebuie sa spun, unul dintre colegii mei, castigatori ai premiului Icon, Tom Hanks, mi-ar placea sa lucrez cu Tom Hanks”, a spus ea pentru presa. „Cred ca este unul dintre cei mai straluciti actori ai tuturor timpurilor”, a continuat ea.

Gaga, care a primit, de asemenea, premiul Icon la prezentare, a continuat sa noteze ca a fost norocoasa sa lucreze alaturi de multi dintre actorii ei preferati la filmul "House of Gucci":  „Doamne, sunt atat de multi actori cu care mi-ar placea sa lucrez”, a adaugat ea. "Al Pacino a fost cu siguranta unul dintre ei. Sunt foarte mandra sa spun ca e prietenul meu. Am vrut sa lucrez cu Jared (Leto). Am vrut sa lucrez cu Adam (Sofer). Am vrut sa lucrez cu Jeremy Iron. Am sa lucrez cu Salma (Hayek).", a incheiat Lady Gaga.

So, probabil ca, in curand o vom vedea, pe micile ecane, alaturi si de Tom Hanks! Se pare ca Gaga stie cu functioneaza legea atractiei! :)))

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri