LADY GAGA
Film

Lady Gaga aka Harley Quinn in Joker 2?

Articol scris de UTV Data publicării:

Guys, vin la voi cu inca o veste super tare despre Jocker 2! Sunteți pregătiți? Se pare ca Lady Gaga ar putea deveni Harley Quinn în Joker 2! OMG! Cât de tareeeee! Cred ca ar fi The Perfect Match cu rolul asta, nu-i așa?

Mai exact, Lady Gaga se afla în prezent în negocieri pentru rolul menționat mai sus, fiind șanse mari ca ea sa devină ''Joker’s partner in crime!'' <3

Speculațiile ca Harley Quinn ar putea apărea în film au apărut prima data pe 7 iunie, după ce regizorul Todd Philips a postat coperta scenariului pe Instagram, facandu-i curiosi pe fanii blockbuster-ului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Acum, sincer, nu știu ce mi se pare mai tare: faptul ca Harley Quinn apare alături de Joker în noul film sau faptul ca Lady Gaga va interpreta rolul acesteia? Ziceti voi!

Și așa cum va spuneam și în stirea trecută, ‘’Folie a deux’’ este un termen medical care face referire la o psihoza ce afectează doi sau mai multi indivizi. Așadar, cea care ar putea suferi de aceasta tulburare alături de Joker ar fi chiar buna lui prietena, Harley Queen.

Mai stiti cand va ziceam ca sper sa avem parte de multa răbdare pana ce filmul o sa fie lansat? Ei bine, cu toate aceste informații care par sa iasă la iveală de la o săptămână la alta, devine din ce în ce mai greu sa iti stăpânești curiozitatea. Nu-i asa? Dar, da! Ne plac surprizele! Lady Gaga, tu esti una din ele!

Etichete: joker , lady gaga

Partenerii Nostri