Film

Madonna: "Regret nespus ca am refuzat un rol in filmul ..."

Articol scris de UTV Data publicării:

In cadrul emisiunii Tonight Show, gazduita de Jimmy Fallon, Madonna a marturisit ca are foarte putine regrete in viata si ca este impacata cu toate, mai putin cu unul singur: faptul ca a refuzat un rol in filmul Matrix, pe care artista il considera “unul dintre cele mai bune filme facute vreodata”.

Intrebata de Jimmy Fallon daca ii pare rau ca a refuzat rolul lui Catwoman, in filmul regizat de Tim Burton din 1992, “Batman Returs”, dar si rolul principal din “Showgirls”, in productia lui Paul Verhoeven.

„Le-am vazut pe ambele si-mi pare rau pentru Catwoman, a fost un rol misto. Showgirls? Nu. Dar am refuzat si un rol in Matrix. Poti sa crezi asta? As vrea sa ma omor. E unul dintre cele mai bune filme facute vreodata. O mica parte din mine regreta acel moment din viata mea”, a raspuns cantareata.

Madonna nu este singura artista care a refuzat sa faca parte din distributia filmului “Matrix”. Rolul lui Neo i-a fost propus lui Brad Pitt, insa acesta a ales sa-l refuzat, fiind interpretat, pana la urma de Keanu Reeves.

Cum ar fi fost “Matrix” cu Madonna, Brad Pitt? Good job, Keanu Reeves, a facut alegerea buna, de a accepta rolul, se pare :D.

Etichete: madonna , andra brebu , matrix

Partenerii Nostri