Film

Margot Robbie va incasa 50 de milioane de dolari pentru rolul lui Barbie

Articol scris de UTV Data publicării:

Margot Robbie, actrita si producatoarea din spatele celui mai de succes film urmeaza sa primeasca  aproximativ 50 de milioane de dolari din salariu şi bonusuri de box office, scrie Variety.

Regizoarea si co-scenarista filmului „Barbie”, Greta Gerwig, va primi, de asemenea, probabil bonusuri datorita succesului urias al filmului. „Barbie” a obtinut incasari uluitoare de 526,3 milioane de dolari in box office-ul intern de la lansarea sa, in urma cu o luna, precum şi 657,6 milioane de dolari in box office-ul international.

Asta inseamnă 1,18 miliarde de dolari la nivel global - iar aceasta cifra ar trebui sa continue sa creasca, avand in vedere ca „Barbie” este inca in fruntea clasamentelor de box office. Filmul este acum a doua lansare cu cele mai mari incasari din istoria Warner Bros, dupa „Harry Potter si Talismanele Mortii - Partea 2”.

Este, de asemenea, filmul cu cele mai mari incasari realizate vreodata de o femeie regizor, depasind detinatorul precedent al recordului, „Frozen II”, care a fost regizat in colaborare cu Jennifer Lee. Pe langa faptul ca a dat viata popularei jucarii pentru copii, Robbie a produs filmul prin intermediul companiei sale de productie, LuckyChap Entertainment, pe care a fondat-o in 2014 impreuna cu actualul ei sot, Tom Ackerley, si cu prietenii Josey McNamara si Sophia Kerr. Scopul companiei a fost acela de a spune povestile femeilor pe ecran si de a sprijini femeile creatoare. Lista sa de proiecte include filmul nominalizat la Oscar „Promising Young Woman”, continuarea filmului cu supereroi „Birds of Prey” si serialul Netflix „Maid”.

Robbie a fost nominalizata la doua premii Oscar pentru interpretarile sale din „I, Tonya” si „Bombshell”. Ea a iesit pentru prima data in evidenta in „Lupul de pe Wall Street”, de Martin Scorsese, si a inregistrat succese comerciale cu „Suicide Squad” si „Once Upon a Time in Hollywood”. Dar niciunul dintre aceste filme nu s-a apropiat de incasarile „Barbie”, care se anunta a fi unul dintre cele mai mari succese de box office din istoria cinematografiei. Warner Bros. a refuzat sa comenteze.

Etichete: margot robbie

Partenerii Nostri