squid-game-the-challenge
Film

OMG!‘’Squid Game: The Challenge" se va transforma intr-o competiție adevarata

Articol scris de UTV Data publicării:

Oameni buni… se întâmplă și e for real! Netflix a anunțat recent ca ‘’Squid Game: The Challenge" se va transforma intr-o competiție adevarata. Aceasta se va filma în Marea Britanic, va avea 10 episoade și va implica 456 de jucători, care se vor lupta pentru marele premiu de 4,56 milioane de dolari. OMG!

Potrivit unui comunicat de presa, exact ca în celebrul serial, jucătorii, reali de aceasta data, vor trece prin mai multe probe inspirate din serialul original. Ba chiar, se pare ca vor lua parte la noi teste surprinzătoare.

Și ce crezi? Se poate înscrie oricine la casting pe site-ul SquidGameCasting, singura cerință fiind aceea ca participanții sa fie vorbitori de limba engleză. Ce zici? Te vedem acolo?

‘’Squid Game a luat lumea cu asalt cu povestea captivantă și scenele emblematice ale regizorului Hwang. Suntem recunoscători pentru sprijinul său pe măsură ce transformăm lumea fictivă în realitate prin această competiție masivă. Fanii serialului se vor îmbarca într-o călătorie fascinantă și imprevizibilă, în timp ce cei 456 de concurenți vor trece prin cea mai mare competiție din toate timpurile, plină de adrenalină și răsturnări de situație, cu cel mai mare premiu în bani", a declarat Brandon Riegg, vicepreședintele Netflix.

Mai mult, vestea care ne-a luat prin surprindere pe toți vine după ce Netflix a anunțat lansarea celui de-al doilea sezon din "Squid Game". Și, da, creatorul Hwang Dong-hyuk a confirmat revenirea atât a lui Gi-hun, cât și a lui Front Man.

Hai ca suntem tare curioși de cum va decurge totul!

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: squid game

Partenerii Nostri