5d23495e41
Film

Producatorii "Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts" au confundat-o pe Emma Watson cu Emma Roberts!

Articol scris de UTV Data publicării:

Stelele lui Harry Potter s-au întors la Hogwarts, dar au adus din greșeală un invitat special cu ei. :)))  Pe Emma Roberts! 

In timpul episodului special "Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts", o fotografie din copilaria  lui Roberts, actrița American Horror Story si Scream Queens, a fost folosita in locul adevaratei Hermione Granger, s-anume actrita Emma Watson.

Noi intelegem asemanare de nume dintre cele doua, dar Watson a facut parte din echipa "Harry Potter" 10 ani, destul timp cat s-i retii numele, chipul si sa nu faci o asemenea gafa. :D

Eroare a fost observata de un fan care a facut o captura de ecran a aceleiasi fotografii din special-ul reuniunii pe care Roberts o distribuise anterior pe Instragramul ei.

Acum, probabil, ca acest lucru se-ntampla frecvent, deoarece industria cinematografica are multe Emme prin preajma.Cu siguranta ca atat  Roberts, cat si Eatson Watson au fost confundate cu Emma Thompson, Emma Bunton si Emma de Jane Austen in numeroase ocazii. Este ceea ce unii ar putea numi importanta de a fi Emma. :)))))

Reactia producatorilor a fost una asumata si funny. Intr-o declaratie pentru EW, producatorii din Return to Hogwards au recunoscut ca se asteptau ca cineva sa observe si au promis ca vor remedia greseala: "Fanii Harry Potter, ati observat bine! Ne-ati adus in atentie o greseala de editare a unei fotografii gresite. In curand va aparea o noua versiune."

 

Partenerii Nostri